Steder

Det er spesielt to steder som har stor plass i mitt hjerte og som jeg forsøker å besøke så ofte jeg kan.

Krøderen
Det viktigste er Krøderen hvor mine foreldre har hatt hytte i over 40 år. Krøderen er en uoppdaget perle, et fantastisk sted å være både sommer og vinter.

Skøyter på KrøderenOm vinteren er tilgangen til Norefjell rett i nærheten med de mulighetene som finnes der. I tillegg er Krøderen et superbra sted både å gå på skøyter og ski  samt turer i nærområdet.

KrøderenOm sommeren er det et fantastisk sommersted med Krøderfjorden rett ved med muligheter for bading og all slags vannsport. I tillegg er det mulig med Go-cart, tur med Krøderbanen, ridning, tur i fjellet, Eventyrmuseet Villa Fridheim, Kunstnerdalen med mere.

krepsing på KrøderenTakk og lov for at ikke flere har oppdaget Krødsherad kommune. Les mer om Krøderen HER og  HER

Chamonix
Det andre området som står meg nært er alpene og Chamonix spesielt. Der har jeg vært mange ganger, både sommer og vinter. Som regel som startsted for turer jeg har vært med på.

Chamonix

I Chamonix har jeg vært i forbindelse med Haute Route i 2006, bestigning av Dent du Geant i 2005,  bestigning av Matterhorn i 2005, samt bestigning av Mont Blanc i 2008.

Aguielle de mediEn tur til Agiuille du Medi (3800 moh) er et must. Besøk også en perle av et sted som heter Le Tour som ligger litt lengre opp dalen forbi Grand Montet. En tur ned Vallee Blanche kan også anbefales. Spektakulært!Chamonix 1 Husk Guide. Les mer om Chamonix HER:

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: